VII CONGRÉS INTERNACIONAL IBEROAMERICÀ DE LA SOCIEDAD DE FILOSOFÍA MEDIEVAL EN EL SETÈ CENTENARI DE RAMON LLULL (†1315/1316):

Call of Papers

Barcelona, 14, 15 i 16 de novembre de 2016

Circular informativa de presentació de comunicacions

La Sociedad de Filosofía Medieval (SOFIME) convoca per als dies 14, 15 i 16 de novembre de 2016, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el VII Congrés Iberoamericà de Filosofia Medieval en el setè centenari de Ramon Llull: De Relatione.

Des d’ara i fins al dia 15 de juliol de 2016 les persones interessades poden enviar, en un arxiu adjunt, un resum de 150 paraules de la seva proposta de comunicació (20+10 minuts) a l’adreça electrònica del comitè organitzador: viicongresosofime@gmail.com. El tema general del congrés serà el concepte de relatio en les seves diferents vessants en la filosofia medieval. Les comunicacions s’agruparan en els següents àmbits o eixos temàtics: ontologia, filosofia política, estètica, ètica, lògica i metafísica. Tanmateix, també s’acceptaran comunicacions sobre Ramon Llull. En l’arxiu, cal fer-hi constar també les dades personals de l’autor o autora: Nom i cognoms, títol de la comunicació, adreça postal, correu electrònic,  institució a la qual pertany.

Una vegada hagi estat acceptada la comunicació, els participants hauran de pagar la quota d’inscripció (Ordinària, Socis de la SOFIME o Estudiants) i enviar una còpia de la Butlleta de inscripció i del pagament bancari (vegeu l’Annex) a l’adreça de correu electrònic següent: viicongresosofime@gmail.com.

Butlleta d’Inscripció

Anuncio publicitario

Un comentario en “VII CONGRÉS INTERNACIONAL IBEROAMERICÀ DE LA SOCIEDAD DE FILOSOFÍA MEDIEVAL EN EL SETÈ CENTENARI DE RAMON LLULL (†1315/1316):

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s